Normal – öppnar i december

Den danska butikskedjan Normal öppnar 6e december på Vasagatan/Natverkargatan i Västerås City. Ombyggnationer har pågått sedan i somras, men snart är det klart. Välkomna till Västerås City! https://www.normal.se/butiker/vaesteraas-vasagatan-oeppnar-torsdag-6e-december/  


Ågången har egen hemsida

Galleria Ågången i Köping har en egen hemsida. Där finns information om de butiker som finns samt veckans lunchmeny från restaurang Falkboet.


Öppettider sommaren 2018

Under sommaren 2018 har vi begränsade öppettider på kontoret i Västerås. Från den 21 juni till och med 31 juli har vi öppet mellan klockan 10-12. Det går alltid bra att skicka ett mail på info@kungsporten.se. Akuta ärenden – se felanmälan.


Nya GDPR lagen

Här kan du läsa om hur vi behandlar personuppgifter som vi hanterar. Länk till vår policy.  


Ågångens frisör

Nu finns det en frisör i Ågången. Vi önskar Ågångens frisör välkomna till gallerian. För mer information om bokning etc. se deras Facebooksida


Kiosk har öppnat i Ågången

AP kiosken har öppnat i galleria Ågången. Kiosken säljer tobak, läsk, godis m.m Välkommen in!


Öppettider under sommaren 2017

Under sommaren 2017 har vi begränsade öppettider på kontoret i Västerås. 22-23 juni samt veckorna 28 och 29 har vi stängt. Övriga dagar har vi öppet 10-12, från och med vecka 31 har vi ordinarie öppettider.


Tjejkväll i Västerås

Torsdagen den 11e maj mellan klockan 17 och 22 är det tjejkväll i Västerås city. Butikerna i city har massor med bra erbjudanden. Ta med dina kompisar och kom ner på stan!


Masai öppnar i Västerås

I mars öppnar Masai på Hantverkargatan i Västerås. Masai är ett danskt klädmärke. De flyttar in i lokalen där Noa Noa nu finns. Vi önskar Masai stort lycka till. För att läsa mer om klädmärket Masai så besök gära deras hemsida.


Resebyrån Trevlig resa

I Ågången i Köping har resebyrån Trevlig resa öppnat. Resebyrån erbjuder förutom resor även pengatransaktioner runt om i världen. För att komma i kontakt med resebyårn. var vänlig besök Ågången.